Mijn favorieten

Diensten

Overweegt u een makelaar in te schakelen bij aankoop van uw nieuwe woning of bij verkoop van uw huidige woning? WTM Makelaars staat u graag terzijde.


In alle opzichten modern

WTM Makelaars is een in alle opzichten modern makelaarskantoor. Wij hanteren flexibele werktijden, om onze clientèle zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij maken uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van internet, intranet en digitale informatieverwerking.


Persoonlijke dienstverlening

WTM Makelaars biedt persoonlijke dienstverlening aan tegen aantrekkelijke tarieven. Onze dienstverlening kenmerkt zich door klantgerichtheid, deskundigheid en kwaliteitsbesef. Wij houden niet van half werk, wij nemen u graag het gehele traject uit handen.


Kwaliteit

Kwaliteit betekent bij WTM Makelaars: uw aan- of verkoop voor de beste prijs. Bij verkoop realiseren wij dit ondermeer door een duidelijke verkoopstrategie, uitstekende presentaties op internet en in brochures (altijd met speciaal vervaardigde full color plattegronden van uw woning!), informatieve en uitgebreide bezichtigingen, een adequaat na-belsysteem en prijsonderhandeling op het scherpst van de snede.

Ook onze binnendienstmedewerkers hebben uw woning een bezoek gebracht, waardoor zij in staat zijn gegadigden adequaat te woord te staan. Bovendien is iedere opdrachtgever van WTM Makelaars na het tekenen van de koopovereenkomst verzekerd voor rechtsbijstand jegens de wederpartij.


Dienstverlening

De totale dienstverlening van WTM Makelaars betreft aankoopbegeleiding, verkoopbemiddeling en taxaties (ook WOZ), projectontwikkeling, aan- en verhuur van onroerende zaken, alsmede advisering over veilingkoop, splitsing in appartementsrechten, coöperatieve flatverenigingen, etc.